Promenad i vitt…

Vitt… ja nu är snön här även om den inte kommer att ligga men redan har jag ju haft 20131207_124655_skorstrapatser med den under min morgonpendling och retur så nu var det helg och det är är  möjlighet för att komma ut vilket jag igentligen verkligen gillar men vardagen ger inte möjlighet för detta då lunchen är kort och man är hemma när det är mörkt Vadstena erbjuder inte så många kul lunchturer så som flera andra arbetsplatser har gjort en del i stadsmiljö Norrköping runt kontoret i Mjärdevi och Ödeshög med fina turer runt Bron_pano-001åkrar och aléer så helger är viktigt och då har jag en lätt tillgänglig runda även om man måste transportera sig och då till Landeryd golfbana som är utgångspunkten för denna lilla tur i solsken snö och lite vind men jag gick så jag hade solen i ansiktet och vinden i ryggen det är skönt att röra på sig har på mig min nya mössa som jag inte kom ihåg att jag fått förra året förrän Son Mi sa hur läget var även handskarna är från henne och dessa är verkligen varma och sköna så som mössan stegen för mig till den trevliga spången över stångån står och tittar lite över vattnet och tar ett par bilder forstätter på andra sidan och kommer så småningom till slussarna vid Slattefors där jag tittar ut över vattnet medan jag äter min 20131207_131723apelsin och funderar över sommarens fina kanottur som startade vid stugan i Järnlunden och gled fram genom Kindakanal tills jag var helt utsliten här vid Slattefors planen är att jag ska göra det samma även nästa år men då ska jag nå Roxen fortsätter vidare över järnvägen och efter en stund vid golfbanan är jag nu framme där jag började en fin tur på ca 5 km här hittar ni en länk till karta med turen

 

Det här inlägget postades i Att resa i tiden.... Bokmärk permalänken.