En månad senare

Det är 24 januari. Det är dags att starta upp hojarna. Jag brukar att starta upp dem en gång i månaden. Nu blev det den 24 januari. Det är en månad sedan förra sköna turen, julafton. Drömmer om sommaren efter att sett Lars Månsen som är ute och vandrar med sin hund Kuling. Baram startar fint, står där och puttrat och drömmer om att bli TVÄTTAD, komma ut på vägarna. Baram har mätarställning 29813 nästan 13 000 mil alltså. Gang San är det lite mer spännande med. Tändningen är fixad, inte inställd men jag har inte kontrollerat att laddningen fungerar. Den har nu stått några månader med bara sporadiska felsökningsstarter. Hon startar lite förvånad. Går fint och voltmetern visar bra värden till batteriet… 14 volt vid lite högre varvtal och över tretton på tomgång. Måste fixa givarkabel som är lite dålig. Hon har nu rullat 10 350 mil. När motorerna har blivit fint genomvarma står båda och fint puttrar. Inget skramlande utan bara fint morrande. Jag stänger av och en efter en minskar motorljudet tills tystnaden är där, härligt.

DSCN2862 DSCN2888 Baram Julafton GanSan-bak

Det här inlägget postades i Att resa i tiden.... Bokmärk permalänken.